Volg het laatste nieuws
Volg het laatste nieuws uit jouw wijk en van de wijkvereniging op deze pagina. Heb jij een leuk nieuwtje? Stuur dit dan naar ons door via Contact!

Op 28 en 30 juli organiseren wij een waanzinnig project op en rond het Indianenveld.

We gaan voor de realisatie van een natuur (pret)park. Kinderen mogen samen met hun ouders en school creatief aan de slag om met natuurlijke materialen 
een park te realiseren voor jong en oud. 
Ziet u het al voor u? Een bankje midden in de natuur, een klein stromend beekje, een insecten hotel, een uitgeholde boomstam omgetoverd tot een kano, wij zien het al helemaal!

Stichting Roat opent deze dagen met de zomerspelen en wij trappen af met knutselen en bouwen, in de avonden gaan we met jong en oud spellen organiseren, waaronder een vossenjacht en 
levend stratego.

 

Op 30 juli gaat een jury, waaronder de Burgemeester de ingezonden creaties beoordelen, die gene met de meeste stemmen schuiven door naar fase 2, de realisatie.

Bewoners roepen wij op om eveneens te jureren, het gaat tenslotte om jullie wijk. Zien we jullie op 30 juli, zo rond 14.00 uur?

Leefbaarheid, staan we er nog bij stil wat dit betekent?
Een goed, gezonde en gelukkige omgeving, waarin we er zijn voor elkander, saamhorig en oprecht.

Iedereen wilt van alles en er zijn er maar weinig die er iets voor willen doen! Is deze verhouding niet wat scheef? Wel iets willen en er niet voor hoeven doen...

Geef je op als vrijwilliger of meld je aan als "actieve bewoner", tevens steun je de wijk door lid te worden voor slechts € 10,00 en krijg je korting op toegang bij evenementen.

Lid worden

In eerste instantie wilden wij de rommelroute houden op 25 juni. Papegaaienburg houdt op deze dag eveneens een rommelroute en om de draagkracht in die wijk kracht bij te zetten hebben wij besloten om onze rommelroute een week te verschuiven.
Om die reden dat de wijkraad Papegaaienburg nog een jonge wijkraad is en de bewoners nog niet volledig gewend zijn, bestaat de kans dat "shoppers" massaal naar Bossenburgh gaan en de wijk Papegaaienburg links laat liggen, aldus de woordvoerder van de wijkraad.
Dit begrijpen wij en zullen de rommelroute op 25 juni te Papegaaienburg dan ook stimuleren.

Ga met zijn allen shoppen die dag bij onze buren!

Schrijf je nu in voor de rommelroute 30 juli 2022


Het speelplein is het schoolplein van de Omnibus in het hart van de wijk! Dit schoolplein is ook een officieel "schoolplein 14." 
Indien u niet weet wat dit inhoudt, dit schoolplein is een officieel Johan Cruijff speel en sportplein. Kinderen mogen hier vrij spelen en sporten en dankzij o.a de Johan Cruijff foundation hebben we volop sport materialen tot de beschikking.

Het speelplein wordt aangevuld met een klein terras en koffie hoek. Hier kunnen ouders genieten van een kopje koffie/thee of frisdrank. Voor de kinderen is er eveneens volop lekkers verkrijgbaar. In de zomer hebben wij altijd voldoende ijsjes!
Het speelplein wordt onder supervisie gedraaid, dit wil zeggen dat er altijd leiding aanwezig is op de speel en sport uren. 

Lijkt het u nou leuk om het speelplein te begeleiden? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Meld u dan aan als vrijwilliger via het formulier.

Speelplein:
Woensdagmiddag van 13.00-1700
Slangenburg 3 Vlissingen
Vrije toegang.

Aanstaande dinsdag vergaderd de wijkraad bij Stichting Roat om 19.30.
Westerzicht 64 te Vlissingen

Agenda punten zijn onder andere:
- Notulen wijkraad 23 maart
- Voordracht nieuwe voorzitter
- Terugblik Bolderkar project
- Stand van zaken honden speelveld wijkraad Papegaaienburg
- Omgevingsvisie voor de toekomstvisie 2040
- Stand van zaken migrantenhuisvesting
- Overige zaken die ter tafel komen

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de wijkraad.

dinsdag, juli 05, 2022
Op 28 en 30 juli organiseren wij een waanzinnig project op en rond het Indianenveld. We gaan voor de realisatie van een natuur (pret)park. Kinderen mogen samen met hun ouders en school creatief aan de slag om met natuurlijke materialen een park te realiseren voor jong en oud. Ziet u het al voor u? Een bankje midden in de natuur, een klein stromend beekje, een insecten hotel, een uitgeholde boomstam omgetoverd tot een kano, wij zien het al helemaal! Stichting Roat opent deze dagen met de zomerspelen en wij trappen af met knutselen en bouwen, in de avonden gaan we met jong en oud spellen organiseren, waaronder een vossenjacht en levend stratego. Op 30 juli gaat een jury, waaronder de Burgemeester de ingezonden creaties beoordelen, die gene met de meeste stemmen schuiven door naar fase 2, de realisatie. Bewoners roepen wij op om eveneens te jureren, het gaat tenslotte om jullie wijk. Zien we jullie op 30 juli, zo rond 14.00 uur?
maandag, mei 30, 2022
Leefbaarheid, staan we er nog bij stil wat dit betekent? Een goed, gezonde en gelukkige omgeving, waarin we er zijn voor elkander, saamhorig en oprecht. Iedereen wilt van alles en er zijn er maar weinig die er iets voor willen doen! Is deze verhouding niet wat scheef? Wel iets willen en er niet voor hoeven doen... Geef je op als vrijwilliger of meld je aan als "actieve bewoner", tevens steun je de wijk door lid te worden voor slechts € 10,00 en krijg je korting op toegang bij evenementen. Lid worden
maandag, mei 30, 2022
Het speelplein is het schoolplein van de Omnibus in het hart van de wijk! Dit schoolplein is ook een officieel "schoolplein 14." Indien u niet weet wat dit inhoudt, dit schoolplein is een officieel Johan Cruijff speel en sportplein. Kinderen mogen hier vrij spelen en sporten en dankzij o.a de Johan Cruijff foundation hebben we volop sport materialen tot de beschikking. Het speelplein wordt aangevuld met een klein terras en koffie hoek. Hier kunnen ouders genieten van een kopje koffie/thee of frisdrank. Voor de kinderen is er eveneens volop lekkers verkrijgbaar. In de zomer hebben wij altijd voldoende ijsjes! Het speelplein wordt onder supervisie gedraaid, dit wil zeggen dat er altijd leiding aanwezig is op de speel en sport uren. Lijkt het u nou leuk om het speelplein te begeleiden? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Meld u dan aan als vrijwilliger via het formulier. Ik wordt vrijwilliger Speelplein: Woensdagmiddag van 13.00-1700 Slangenburg 3 Vlissingen Vrije toegang.
maandag, mei 30, 2022
In eerste instantie wilden wij de rommelroute houden op 25 juni. Papegaaienburg houdt op deze dag eveneens een rommelroute en om de draagkracht in die wijk kracht bij te zetten hebben wij besloten om onze rommelroute een week te verschuiven. Om die reden dat de wijkraad Papegaaienburg nog een jonge wijkraad is en de bewoners nog niet volledig gewend zijn, bestaat de kans dat "shoppers" massaal naar Bossenburgh gaan en de wijk Papegaaienburg links laat liggen, aldus de woordvoerder van de wijkraad. Dit begrijpen wij en zullen de rommelroute op 25 juni te Papegaaienburg dan ook stimuleren. Ga met zijn allen shoppen die dag bij onze buren! Schrijf je nu in voor de rommelroute 30 juli 2022 Ik doe mee
maandag, mei 30, 2022
Aanstaande dinsdag vergaderd de wijkraad bij Stichting Roat om 19.30. Westerzicht 64 te Vlissingen Agenda punten zijn onder andere: - Notulen wijkraad 23 maart - Voordracht nieuwe voorzitter - Terugblik Bolderkar project - Stand van zaken honden speelveld wijkraad Papegaaienburg - Omgevingsvisie voor de toekomstvisie 2040 - Stand van zaken migrantenhuisvesting - Overige zaken die ter tafel komen U bent van harte welkom om deel te nemen aan de wijkraad.
dinsdag, maart 14, 2017
Bekijk snel de eerste aflevering van het "Bossenburgh nieuws". In deze eerste aflevering een interview met de leidsters van het oudercafé, ( lees snel verder)
donderdag, februari 02, 2017
Vanaf zaterdag 11 februari wordt de nieuwe website van Bossenburgh gelanceerd tijdens de bingo avond in het CSW gebouw. Kom dit ook vieren! Vanaf 19.00 begint de avond.