Volg het laatste nieuws
Volg het laatste nieuws uit jouw wijk en van de wijkvereniging op deze pagina. Heb jij een leuk nieuwtje? Stuur dit dan naar ons door via Contact!

Afgelopen zaterdag werden alle records gebroken, de toe stroom van mensen met hun kinderen stonden in 3 rijen voor de kassa, één van de kassa's was ingericht als snel kassa, bezoekers die vooraf online hun ticket al hadden gekocht konden zo lekker doorstromen.

Twee trick or treat routes door de wijk belden bij totaal 125 woningen aan voor een snoepje, een aantal bewoners waren er al snel doorheen. " Ik heb 200 bekers vampierenbloed gemaakt en die waren allemaal op" , aldus een trotse bewoonster. En dit was slechts 1 route!
Een andere bewoner melde ons; "Trots dat deze wijk die zoveel heeft meegemaakt en vaak negatief in het nieuws stond nu gewoon al 3 jaar op rij met Halloween een groot attractie park is, verschillende karakters die kindvriendelijk waren en snoep uitdeelden op de routes, van een Tovenaar met een "echte " tot aan een vriendelijke wolf! Super gaaf dat ik hier een bewoner van ben, ik hoop dat de organisatie nog lang door gaat."

De volwassenen ( 16+) hadden de mogelijkheid een ticket te bemachtigen voor de felbegeerde Horror route, de meest opvallende was toch wel Clown IT, deze stond de hele avond in het ijskoude water met een ballon in zijn hand. Bezoekers die voorbij liepen werden de stuipen op het lijf gejaagd door de beweging van IT die vanuit het water aanstalte maakte om hun aan te vallen, deze act werd nog enger door de ondersteuning van licht en geluid effecten. Verder waren de Exorcist, Childsplay Chucky en Freddy Krueger uit Nightmare on Elmstreet erg goed en angstaanjagend neergezet! De laatst genoemde stond bij een verbrandingsoven met verbrande kinderhoofdjes, als je wilde kijken van dichtbij schoten er 2 armen uit de oven richting de bezoeker en kreeg je zowat spontaan een attack van schrik!
De horrorroute met als naam "Hollywood Hell" werd aangevuld met zombies die zich door de wijk baande.

Deze route eindigde in een ware "experience" binnen. Hier stond een lange rij, want men mocht maar met 2 personen tegelijk naar binnen.
Een aantal mensen dorste na kamer 1 al niet meer verder en kwamen terug, een aantal mensen hebben er werkelijk 10 minuten over gedaan om 3 kamers door te komen, zelfs mannen kwamen lijkwit naar buiten en één dame is flauw gevallen. De EHBO heeft zich ontfermt over de jonge dame en een aantal minuten later ging het wel weer.

Beveiligers op de route en de aanwezigheid van de wijkagent Lex Vroomen en collega's hebben bijgedragen aan een evenement zonder incidenten!

Halloween 2018 is alweer in voorbereiding, een voorlopig top secret  project, maar het gaat 2018 overtreffen!!

 

Halloween 4Halloween 6Halloween 11

Wordt lid van Wijkvereniging Bossenburgh en deel uw mening!

Bent u lid? Log dan in met uw gegevens!

maandag, mei 07, 2018
Wil je meelopen met de leukste wijkvereniging van het land? Schrijf je dan nu in middels onderstaand formulier. Wij zorgen iedere dag voor iets lekkers. Inschrijven bedraagt € 5,00 en kan je op de 1e dag voldoen. {rsform 14}
maandag, april 16, 2018
Wij zijn Tamara van Eijzeren, Elise Allefs, Nanda Klein en Eline Kuijlen, studenten Social Work op de Hogeschool Zeeland. Momenteel zitten we in het derde jaar en doen we voor onze opleiding onderzoek in de wijk Bossenburgh. Ons onderzoek is voortgekomen uit het door jullie eerder opgestelde wijkplan. Wij richten ons op de thema's armoede en eenzaamheid. Woensdag 2 mei houden wij een grote enquête-dag, waarop wij de gehele dag aanwezig zullen zijn om mensen in de wijk aan te spreken met vragen omtrent armoede en eenzaamheid. Ook zullen we bij mensen aanbellen om het gesprek aan te gaan. Dit in samenwerking met leden van de wijkraad/wijkvereniging. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen in de wijk te bereiken. Uw mening en reactie is erg belangrijk om samen de leefbaarheid in de wijk te verbeteren! Daarom willen wij u vragen de enquête alvast via onderstaande link in te vullen, zodat we samen kunnen werken aan een betere leefbaarheid. https://docs.google.com/forms/ d/e/1FAIpQLSdaigJYBOCRJZ- 1vv7nEYpt23esnBEKI5YCSdl29MCKS E6V8w/viewform
woensdag, maart 21, 2018
Persbericht: Wijk Bossenburgh doet mee aan landelijke opschoondag op 24 maart!
woensdag, maart 14, 2018
23 maart is het landelijk "Nederland schoon dag!" Uiteraard doen we hier in deze wijk uitgebreid mee aan deze actie. Omdat de kinderen van de Omnibus op deze vrijdag al iets ondernemen hebben wij besloten dit op zaterdag 24 maart een vervolg te geven. De nieuwe wijkraad, wijkvereniging Bossenburgh, de gemeente Vlissingen dragen zorg voor materialen zoals prikstokken, vuilniszakken en een wagen om al het afval af te voeren.
woensdag, februari 21, 2018
De buurtpreventie is behoorlijk actief op het moment en we krijgen vooral de meldingen dat de wijk op het moment erg netjes is. De verwaarloosde tuinen zijn ver terug gedrongen, schuttingen gaan er steeds beter uit zien en ook de (verkeers)veiligheidheid is aan het verbeteren. Het doet ons goed om waar te nemen dat bewoners zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden als het gaat om je eigen leefomgeving, we hebben hier enorm lang naar gestreefd en nu werpt het vruchten af. Met het aanpakken van de thema's in het wijkplan worden we nog sterker, wordt de wijk nog mooier en bewoners leven dan ook gelukkiger. Er is de laatste tijd meer saamhorigheid ontstaan, we zijn ons iets meer gaan bekommeren om onze naasten en zo hoort een wijk als Bossenburgh te zijn. Wilt u iets bijdragen aan de wijk? Bijvoorbeeld vrijwilliger worden, deelnemen aan de buurtpreventie of wellicht een thema uit het plan uitwerken? Misschien wilt u ons steunen door lid te worden voor slechts 10 euro per jaar? Stuur ons dan een mailtje naar info@bossenburgh.nl
dinsdag, februari 06, 2018
Op 19 februari aanstaande organiseren studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam een kinderbingo. Het geld wat zij ophalen gaat dan naar Alpe d huzes. DUS…
woensdag, januari 31, 2018
Alaaaf, op 10 februari aanstaande is het weer kids carnaval in de wijk. Lekker hossen en springen in de gymzaal van de Omnibus. Het thema "Alle gekheid op een stokje" zegt het al, het kan niet gek genoeg! Trek maar lekker verschillende sokken aan onder je kostuum, want het kan niet gek genoeg! Om 13.30 start het feest en zal rond 16.30 afgelopen zijn, we hebben weer leuke spellen bedacht!
woensdag, januari 24, 2018
Een bijzondere dag die 23e van januari 2018, de organisatie van wijkvereniging Bossenburgh hield niet alleen een nieuwjaarsreceptie, ook het wijkplan werd overhandigd aan de voorzitter Michel Pieters en aan Burgemeester van den Tillaar. Onder veel belangstelling werd het wijkplan gepresenteerd! Onder de aanwezigen waren o.a. wethouder Elliot, politiechef Hans Leijten, directeur l'escaut Robert de Ridder, directeur gemeente Vlissingen ruimte en samenleving Will Ronken en vele anderen.
woensdag, januari 03, 2018
Sinds kort hebben we binnen de gemeente weer een nieuwe wijkcoördinator en stelle we deze graag aan u voor. Michelle Riemens ( Bossenburgh) heeft samen met Mariët Kaptein (Pauwenburgh) die al sinds de start van het wijkplan betrokken is geweest bij beide wijken een verslag geschreven die wij hier graag aan u willen tonen! Lees hier het Verslag !
donderdag, december 28, 2017
We naderen het einde van 2017 en wat een bewogen jaar hebben wij gehad met kleine maar ook grote successen. We hebben het nog even opgesomt voor u. Lees gauw verder!