Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Frequent Gestelde Vragen - Alle FGVn

Gelieve uw vraag categorie te selecteren

Bekijk alle frequent gesteld vragen

Vragen met betrekking tot de wijkvereniging.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op.

Wij zijn altijd op zoek naar personen die zich vrijwilliger willen inzitten tijdens activiteiten in de wijk.
Dit kan voor een eenmalige activiteit zijn of inzetbaar voor meerdere activiteiten of evenementen.

De wijkvereniging bestaat uit een team van vrijwilligers voornamelijk uit de wijk Bossenburgh waarbij ieder zich kan inzetten voor datgene wat hij of zij belangrijk vindt en een steentje aan kan bijdragen. Hierbij staat de wijkvereniging altijd open voor nieuwe talenten die eigen vaardigheden willen leren of willen uitbouwen ten goede van de wijk en haar bewoners.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met iemand van het bestuur?
Neem dan contact op via hier.

Vragen met betrekking tot uw woonomgeving. Dit geldt voor huur- en koopwoningen in Bossenburgh.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op.

Geen fvgn gevonden in deze categorie

Vragen met betrekking tot uw leefomgeving en de wijk op zichzelf.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan hier contact met ons op.

Door de gehele wijk zijn er honden uitlaat plekken gecreeërd. Deze zijn te herkennen aan het ijzeren paaltje met een hondmarkering. Velden waar geen paalje staat, is ook geen uitlaat plek. De verantwoordelijkheid van het opruimen van hondenpoep ligt bij de eigenaar van de hond. Om dit te stimuleren zijn er in de wijk op enkele locaties gratis milieuvriendelijke hondenpoep zakjes te verkrijgen via automaten. 

Een eigenaar kan enkel worden bekeurd wanneer deze op heterdaad wordt betrapt door de politie of BOA. Foto's zijn onvoldoende en dermate niet rechtsgeldig. Indien een eigenaar zijn of haar hond buiten een uitlaat veld de behoefte laat doen en u bent getuige dan kunt u de eigenaar hierover aanspreken. Dit kan in sommige gevallen niet wenselijk zijn maar wellicht als u met meerdere personen bent, zal dit geen probleem vormen. 

Indien bovenstaand niet helpt dan kunt u contact opnemen met de wijkvereniging. In combinatie met de buurtpreventie kunnen de eigenaren alsnog worden gewezen op het foutieve gedrag in de hoop dat de eigenaren zich aanpassen aan de regels en fatsoennormen binnen de wijk.

Dit is niet toegestaan en hiermee riskeert u een boete wanneer u op heterdaad wordt betrapt door de buurtpreventie, BOA of politie. 

Indien u zelf grofafval heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0118-140118.
Voor meer informatie omtrent het ophalen van grof afval kunt u de pagina van de gemeente bekijken: website.

Indien u iemand betrapt op het plaatsen van grof afval kunt u de persoon hierop aanspreken. Bij veelvuldig misbruik van het plaatsen van grof afval kunt u contact opnemen met de wijkvereniging.