Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

https://www.youtube.com/watch?v=FB67BNUihf0&feature=youtu.be

Gisteravond om 19.30 heeft de kernploeg haar eerste bijeenkomst gehad! Bewoners uit de wijk, directeur van de Omnibus, ambtenaren van de gemeente en afgevaardige van de wijkvereniging waren aanwezig bij de eerste stap naar een betere toekomst! In deze groep namen zelfs een 18-jarige, een 16-jarige en twee jongens van ca 14 jaar deel aan de thema bespreking.

In twee groepen verdeeld ging men thema's benoemen, hierna per thema bepalen wie of wat er voor nodig is om een beoogst doel van dit thema te behalen. Deze "wie" categorie wordt vervolgens uitgenodigd bij een volgende bijeenkomst. Op dat moment bestaat de kans dat de individu en/of de instantie direct met een bewoner en de kernploeg van start kan gaan tot uitvoering die leidt tot oplossing dan wel aanpassing van het probleem! Het project dat een jaar zal duren hoeft qua oplossing dus niet altijd lang op zich te laten wachten, dit is dan ook de kracht van dit wijkplan.

U bent hierin nogsteeds een belangrijke factor als bewoner van deze wijk, zelfs als u niet in de groep wilt deelnemen kunt u wellicht toch een thema benoemen van wat u belangrijk vindt dat er veranderd of wordt aangepast voor een betere leefbaardere toekomst. De volgende bijeenkomst zal medio april plaats vinden en wij houden u op de hoogte!

WhatsApp Image 2017 03 08 at 09.58.11  Jaap Keijmel en Eddy de Serrano