Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Na de eerste bijeenkomst zijn de bevindingen van de kernploeg in een verslag verwerkt. Wilt u deze inzien? Klik hier!
Hier enige uitleg over de procedure: 

Een kernploeg bestaat uit;

  • Twee leden van de gemeente Vlissingen leefbaarheid
  • Een lid van Wijkvereniging Bossenburgh
  • De directeur van de Omnibus ( basisschool)
  • Bewoners uit de wijk e.o geselecteerd op gender, woon locatie en leeftijd.

De kernploeg wordt tijdens een bijeenkomst in tweën gesplitst, hierna gaan de twee groepen thema's benoemen per individu die hij/zij belangrijk acht voor een betere leefbaarheid. Alles wordt genoteerd en uitgetekend op een sheet.
Hierna gaan de groepen benoemen welke "wie" factor er nodig is om het thema aan te pakken en tot actie over te kunnen gaan, deze " wie" factoren worden voor de volgende bijeenkomst uitgenodigd.

De stem van de bewoner, u dus, is van essentieel belang voor het tot stand komen van het wijkplan

Indien u vragen heeft over het wijkplan of meer uitleg wenst over het verslag kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verbinding maken via de live chat op deze site.