Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

omnisbus

Locatie De Omnibus 

Slangenburg 3 - Vlissingen

 

Archipelschool de Omnibus” is een openbare school voor primair onderwijs. Dit wil zeggen dat alle kinderen worden toegelaten en dat wij ieders mening respecteren. Wij willen een ontmoetingsplaats zijn voor mensen van verschillende geloofs- en levensovertuiging. Een kenmerk van een openbare school is dat alle bijeenkomsten voor iedereen toegankelijk zijn. De school wordt bestuurd door de Stichting Archipel Scholen.

Een openbare basisschool behoort een afspiegeling te zijn van de wijk waarin de school staat. Dat betekent dat onze school bestaat uit kinderen met diverse achtergronden. De Omnibus is gelegen in de wijk Bossenburgh.

De kinderen die deze school bezoeken komen voornamelijk uit Bossenburgh en uit omliggende wijken. Deze kinderen zijn in de ochtendschooltijden verdeeld over 7 groepen, in de middagen worden een aantal groepen samengevoegd. Het aantal onderwijsgevenden bedraagt 11.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van OBS De Omnibus: website

Slangenburg 3
4385 HT Vlissingen
T: 0118 - 490 330 / 490 332

Directeur
dhr. J.M. de Wilde
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.de-omnibus.com