Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

CSW

Locatie CSW Bestevaêr 

Bossenburghpad 10

 

CSW Bestevaêr is een school waar je de aandacht krijgt die je nodig hebt. En dat ook nog in het nieuwste en mooiste schoolgebouw op Walcheren.
We vinden het belangrijk dat jij je veilig en gelukkig voelt op school.

Je komt dan ook op een kleine school van ongeveer driehonderd leerlingen. Met behulp van je leraren en je mentor ontdek je je talent en leer je hoe je dat talent al tijdens je schooltijd kunt gebruiken.

We zijn een kleine school, dus kennen de leerlingen ons en wij kennen de leerlingen. Opgaan in de massa, daarvan is geen sprake! Je kunt op elk niveau beginnen. We hebben klassen VMBO-bk, MAVO en HAVO. Ook hebben we een afdeling vrijeschoolonderwijs, waar je op MAVO, HAVO of VWO niveau les kan krijgen. Zo vindt elke leerling snel een veilige en passende plek op onze school.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CSW Bestevaêr: website

Bossenburghpad 10
4385 CJ Vlissingen

T: 0118 - 652100