Steun de vereniging en uw wijk
Voor maar 10 Euro per jaar is uw gehele huishouden lid van de vereniging en steunt u alle projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren in de wijk
Samen voor leefbaarheid
Leefbaarheid is moeilijk meetbaar en is individueel maar desondanks streven wij om voor iedere wijkbewoner een fijne leefomgeving te creëren samen met iedereen en alle betrokken organisaties

Het mountainbike parcour onder het beheer van ATB Team x-treme krijgt steeds meer vorm en dus wordt er ook steeds meer gefietst. De uitstraling is robuust en de fietspaden zijn zéér gangbaar. Onlangs zijn een aantal bochten aangepast met een halfverharding genaamd "gralux". Team x-treme heeft onlangs nieuwe bomen gepland en hindernissen toegevoegd aan het geheel.

De baan ligt gelegen tussen de wijken Bossenburgh en Westerzicht naast en achter CSW Bestevaer, wie over de sloeweg rijdt richting Vlissingen en het tankstation passeert ziet links gelegen dit parcour. De baan is gratis toegankelijk voor sporters, hobbyisten en kinderen. Met regelmaat worden hier clinics georganiseerd waar men gratis aan kan deelnemen.
Hardlopers of wellicht kinderen die willen "vliegeren" zijn hier ook welkom, zo zegt voorzitter Patrick Vader van team x-treme, beweging is beweging! Uiteraard hebben fietsers hier wel voorrang.


Wat duidelijk "niet" mag op dit terrein is je hond uitlaten, dit is een groot irritatie punt onder de sporters en kinderen. We wijzen er dan ook nog eens nadrukkelijk op dat hondenbezitters deze velden overslaan, hetzelfde geldt voor de bmx baan naast het Johan Cruijff Court.

Wilt u meer informatie, neem dan een kijkje op www.teamx-treme.nl  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.